Om oss

Transport av betong

Pumping av betong

Ekstra slanger ved lengre avstander eller ved støp inne

Bil med rekkevidde på 28m

Din leverandør av betong og betong pumping

H Betongpumping AS

H Betongpumping AS etablert våren 2007 av Jan Boye Hansen som har over 13 års erfaring fra bransjen. Vi tilbyr tjenester innen transport av betong og pumping av betong. Som bedrift ønsker vi å bistå kundene våre med kvalitet på arbeidet vi utfører og høy kompetanse innen fagfeltet.

For oss er ingen prosjekter for store eller for små. Vi har lang og bred erfaring fra en rekke prosjekter. Våre ansatte er tilpasningsdyktige og løsningsorienterte. Sammen med kunden finner vi alltid en løsning som passer til byggeprosjektet.

Vårt firma holder til i Tønsberg og utfører oppdrag over hele Vestfold. Vi har stort fokus på fornøyde kunder og gir oss ikke før kunden er fornøyd. Når du kontakter oss tilbyr vi gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Firmabil og lastebil

Vi hjelper deg gjerne!

Har du behov for våre tjenester?

Vi stiller opp når du trenger oss! Kontakt oss i dag om du trenger hjelp innen transport eller pumping av betong. Fortell oss om ditt prosjekt i dag, så hjelper vi deg i mål!

Facebook

Følg oss på Facebook

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Vår adresse

Vestre Ekeberg 22, 3157 Barkåker

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle